Denis Serv - Servicii

SERVICII

Dorinta noastra este sa schimbam perceptia clientilor cu privire la ce poate inseamna un SERVICE AUTO , pentru asta exista DENIS SERV . Cautam sa surprindem prin calitate si profesionalism. Recladim cu fiecare pas parteneriatul CLIENT-SERVICE. Ne adaptam in permanenta si evoluam pentru a veni in intampinarea cerintelor tehnice tot mai evoluate. An de an cautam sa oferim servicii la un nivel superior calitativ anului trecut, ne dotam cu echipamente specifice noi si moderne iar personalul tehnic urmeaza cursuri de pregatire profesionala privind tendintele si noutatile tehnologice in domeniu precum si aprofundarea cunostintelor necesare desfasurarii activitatii in atelierul de MECANICA, ELECTRICA si DIAGNOZA. Ne dorim sa fim mai buni… cei mai buni!.

MAI MULT

Servicii

La Denis Serv gasesti solutia. Nu este nevoie sa mergi in mai multe service-uri sa-ti rezolvi problemele. Gasesti tot ce ai nevoie, rezolvi orice problema ai cu masina ta, la Denis Serv SRL. Profesionalismul, promptitudinea, transparenta sunt doar cateva din atributele dupa care ne ghidam in activitatea noastra de zi cu zi.


image-1 image-2 image-3

NEWSLETTER

Efectuam reparatiile auto in cel mai scurt timp si la cele mai mici preturi. Service autorizat. Garantii lucrari. Calitate. Transparenta. Aparatura moderna. Profesionalism. Servicii: Vopsitorie auto, Tinichigerie auto, Service auto, Revizii auto, Mecanica auto, ITP, Geometrie roti.